Δωρεάν εργαλεία παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας

Oι περισσότεροι άνθρωποι, περνάμε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας στο διαδίκτυο. Μεταξύ εργασίας, οικογένειας και άλλων ευθυνών, είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζατε όμως ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ώρες από τη ζωή σας χρησιμοποιώντας μερικά πολύ χρήσιμα websites;

Από εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου, εφαρμογές παραγωγικότητας έως και ψυχαγωγίας, τα παρακάτω websites μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες και διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητά σας.

Ας τα δούμε ένα-ένα:

Δωρεάν επεξεργασία pdf αρχείων

Για όσους διαχειρίζονται συχνά pdf αρχεία, αλλά είτε δεν αντέχουν ακόμα μία συνδρομή στην Adobe ή κάποια άλλη εταιρεία το sejda.com είναι η λύση που ψάχνετε. Απλά ανεβάζετε το αρχείο online στο συγκεκριμένο site και έχετε όλες τις δυνατότητες. Να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε σελίδες, να ενοποιήσετε αρχεία ή ακόμα και να το μετατρέψετε σε αρχείο Word.

Έλεγχος παραβίασης λογαριασμών

Με τα φαινόμενα μικρών ή μεγαλύτερων online παραβιάσεων να γίνονται όλο και πιο συχνά όλοι μας ανησυχούμε αν οι email λογαριασμοί μας έχουν παραβιαστεί. Πώς μπορείτε να το ελέγξετε; Μπείτε στο haveibeenpwned.com, γράψτε το λογαριασμό που σας ενδιαφέρει να τσεκάρετε και θα πάρετε άμεσα την απάντηση. Το site ενημερώνεται για όλες τις παραβιάσεις που έχει γίνει στις online πλατφόρμες και θα σας ενημερώσει άμεσα αν και σε πια από τις παραβιάσεις έχουν ανακτηθεί τα στοιχεία σας από τους εισβολείς.

Προσωρινός email λογαριασμός 10 λεπτών

Θέλετε να αποφύγετε την εγγραφή σας σε μια λίστα ή υπηρεσία με το πραγματικό σας email; Το 10minutemail.com, όπως μαρτυρά και το όνομά του σας δίνει ένα προσωρινό ενεργό email 10 λεπτών. Απλά μπαίνετε στο site, χρησιμοποιείτε για το λόγο που χρειάζεστε το email που εμφανίζεται και κάνετε τη δουλειά σας για 10 λεπτά. Έχετε βέβαια τη δυνατότητα να παρατείνετε το χρόνο, πατώντας πάνω στη συγκεκριμένη επιλογή.

Εντοπίστε άμεσα τις διαφορές μεταξύ δύο εγγράφων

Λάβατε ένα έγγραφο πίσω στο οποίο έχουν γίνει διορθώσεις και θέλετε εύκολα και γρήγορα να τις εντοπίσετε; Το diffchecker.com κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Τοποθετείτε στα αντίστοιχα πλαίσια την προηγούμενη και τη νέα έκδοση του εγγράφου και το site εντοπίζει τις αλλαγές που έχουν γίνει από το συνεργάτη σας.

Συμβουλές ηλεκτρονικού επιχειρείν

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις στην τεχνολογία και σίγουρα δεν μπορούμε όλοι να γράψουμε κώδικα. Με τόσα πολλά διαθέσιμα online εργαλεία, η εύρεση αυτού που πραγματικά ψάχνετε μπορεί να είναι δύσκολη. Το Nocode.tech προσφέρει μια λίστα με εκατοντάδες εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την online επιχείρησή σας, την παραγωγικότητά σας και πολλά ακόμη.

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας

Τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών κάνουν θαύματα τα τελευταία χρόνια αλλά προϋποθέτουν κάποιες δεξιότητες για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές τους. Επίσης, τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα προϋποθέτουν και κάποια σημαντική χρέωση. Το LunaPic προσφέρει πλήθος επιλογών επεξεργασίας των φωτογραφιών χωρίς καμία από τις δύο παραπάνω προϋποθέσεις. Ανεβάζετε τη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει και έχετε στη διάθεσή σας αρκετές χρήσιμες επιλογές, όπως crop, αλλαγή ανάλυσης, ακόμα και την αφαίρεση ή το θόλωμα του background του βασικού θέματος της εικόνας σας.

Δώστε κίνηση σε παλιές φωτογραφίες

Θα θέλατε να δώσετε λίγο μεγαλύτερη ζωντάνια σε οικογενειακές φωτογραφίες και φωτογραφίες των προγόνων σας. Το My Heritage Deep Nostalgia μπορεί να το κάνει, δίνοντας κίνηση σε οικογενειακά πορτραίτα, σε πορτρέτα του παππού ή της γιαγιάς. Απλά κάνετε μια δωρεάν εγγραφή με το email σας και ανεβάζετε τη φωτογραφία που σας ενδιαφέρει. Ακόμα πιο πρακτικό το γεγονός ότι το site έχει ελληνικό μενού, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία.  

Βελτιώστε τον τρόπο λήψης αποφάσεων

Το Untools.co είναι μια εξαιρετική πηγή για όποιους αναζητούν μοντέλα σκέψης ή εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις στη ζωή και την καριέρα τους. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη λήψη αποφάσεων, καθώς και πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιήθηκαν, όπως και παραδείγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε στην πράξη.

Εντοπίστε χαμένους συγγενείς

Το PimEyes είναι μια πολύ ακριβής μηχανή αναζήτησης προσώπων, που μπορεί να εντοπίσει άτομα από κάποια εικόνα με την οποία θα το τροφοδοτήσετε. Αν λοιπόν αγνοείται κάποιος συγγενής σας ή άλλο αγαπημένο πρόσωπο, το PimEyes μπορεί να τον εντοπίσει από τη φωτογραφία που θα ανεβάσετε, αν στο μεταξύ είχε κάποια online δραστηριότητα. Χρήσιμο εργαλείο και για την ανεύρεση εγκληματιών.

print this page

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

Σχετικά άρθρα

Scroll to Top
X
Μετάβαση στο περιεχόμενο